Min Jack

Hur jag saknar denna voffe! Min bästa vän i 9,5år. Den som har stått vid min sida genom allt jag har gått igenom. Han fick mig att kliva upp ur sängen, när jag bara ville ligga kvar. Det var han som fick mig att le och skratta igen, när allt bara kändes svart. Min älskade voffe du är så saknad 💙


Var kanske två månad sen jag kom på att en tatuering av älskade Jack skulle man göra. Men jag ville inte göra ett verklighetsporträtt. Ville ha den tecknad, seriefigurs lik, som tog fram de sidor som han hade. Jag var och pratade med min kompis som har en tatueringsstudio. Hon ville ta sig ann det, men önskade att jag skulle skicka en bild på honom. Tror jag skickade 10 bilder för jag kunde inte välja vilken jag skulle skicka, han var ju så fin på de flesta. När väl skissen var klar och jag var på väg dit för att se den tänkte jag att, vill jag verkligen ha en sådan bild på honom? När hon tar fram skissen så brister jag i gråt, den är ju helt perfekt! 
Två veckor senare sitter den nu på min arm. Längtar tills den har läkt klart och man får se riktiga slutresultatet. Den är så otroligt fin som den är nu att jag inte kan sluta titta på den!